Privacy Policy | BrandstoreManager
16682
page-template-default,page,page-id-16682,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Privacy Policy

Privacy Policy
INTRODUCTIE

BrandstoreManager is gevestigd aan de Soeloop 12, 5384 WN te Heesch en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

CONTACTGEGEVENS

Je contactpersoon voor persoonsgegevens van BrandstoreManager is Jorg Marijnissen. Hij is te bereiken via helpdesk@brandstoremanager.nl.

 

PERSOONSGEGEVENS

BrandstoreManager verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens die wij verwerken bij het ingevulde contactformulier op de website zijn naam, e-mailadres en telefoonnummer.

 

DOEL PERSOONSGEGEVENS

BrandstoreManager verwerkt uw persoonsgegevens om contact op te nemen n.a.v. een ingevuld contactformulier. De grondslag hiervoor is de noodzaak voor de uitvoering van een mogelijke overeenkomst op uw verzoek.

 

BEWAARTERMIJN

BrandstoreManager bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om haar doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Gegevens uit het contactformulier zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer worden bewaard zolang dit zinvol is om het contact voort te zetten. Indien dat niet het geval is, worden de gegevens binnen 12 maanden verwijderd. Indien dit wel zinvol is worden de gegevens als prospect in het CRM-systeem geregistreerd en bewaard gedurende de periode dat u prospect dan wel klant bij ons bent. Meer wettelijk informatie kunt u vinden op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

COOKIES

BrandstoreManager maakt op haar publieke website alleen gebruik van functionele cookies evenals de verbonden webapplicaties.

 

GEGEVENS

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen in ons CRM-systeem. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door BrandstoreManager en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid van door u aangeleverde gegevens.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar helpdesk@brandstoremanager.nl.